Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szeress Manchesterben – vagy inkább ne!

2020. október 01. - Single Pink Lady

Biztos emlékeznek még néhányan a Szeress Mexikóban! című regényre. A magyar címnek ugyan semmi köze az eredetihez, de legalább úgy hangzik, mint egy szappanopera címe... Pedig egyébként egy jó kis mágikus realista regény, amely tele van erotikával és receptekkel. Azok a régi, szép idők, amikor még lehetett erotikáról írni... Hát mostanság ez egyre kevésbé időszerű. A járványnak „köszönhetően” a nem együtt élő párok szexuális életét olyan csonkításoknak akarják alávetni egyes országokban, amilyeneket akár még egy éve sem tudtunk volna elképzelni a valóságban. Főleg nem Európában...

anglia02.jpg

Bár hogy Nagy-Britannia mennyire Európa része, azon lehet vitatkozni, ott mindenesetre egészen hihetetlen szabályozások látnak napvilágot: persze, hogy nem egységesen, hanem területenként eltérően. Ember legyen a talpán, aki követni tudja, hol és kivel lehet manapság legálisan szexelni a szigetországban.

Angliában egyelőre még az egyébként szokásos partnerek lefekhetnek egymással, de az alkalmi szex tilos... Hogy ki számít szokásos partnernek, az igazából nem teljesen világos, de hogy is lenne az... Hiszen azt csak a partnerek maguk tudják, hogy ők mennyire állandóak, illetve kizárólagosak egymás számára (bár az utóbbival sokszor maguk az érintettek sincsenek tisztában).

Birmingham és Nagy-Manchester területén teljesen meg van tiltva egymás meglátogatása, tehát csak azok találkozhatnak, ergo szexelhetnek egymással, aki úgyis egy fedél alatt élnek. A szingliknek marad a webcam meg a magányos örömök. Ki tudja, meddig.

Skóciában is tilos az össze-vissza járkálás, de a nem együtt élő párok kivételt képeznek. Nem azért, de a skótok mindig is liberálisabbak voltak, például létezett a próbaházasság (handfasting) intézménye: egy év és egy nap házasság után el lehetett dönteni, hogy a pár együtt marad-e vagy sem. Szülői engedély sem kellett a házasodáshoz, ezért volt szokás a XVIII-XIX. században, hogy angol párok átszöktek Skóciába és kovácsműhelyekben kötöttek házasságot... Úgy tűnik, a skótok még mindig a szabad szerelem pártján állnak.

anglia01.jpg

Wales-ben kibővített háztartásként lehet egymással kapcsolatot tartani: így a partnerek találkozhatnak egymás lakásában és persze akkor már azt csinálnak, amihez kedvük van. Gondolnánk mi... De ez sem ilyen egyszerű.

Azt már a tavaszi karanténidőszakban többen kifigurázták, hogy az ajánlások szerint hogy biztonságos szexelni járványidőszakban – őszintén szólva, én könnyesre nevettem magam egy-két humorista produkción. De vannak, akik ezt teljesen komolyan veszik. Bár arra nagyon kíváncsi lennék, hogy aki ezeket a szabályokat begépelte, az közben milyen képet vágott. És képes-e betartani őket.

A Terrence Higgins Trust még augusztusban tette közzé ajánlásait, miként is illene szeretkezni – bocsi, ez a szó biztos nem illik ide, de mondjuk kopulálni – ezekben a vészterhes időkben, már persze ha nem lakunk együtt a partnerünkkel.

1. Legyünk mindvégig maszkban: ergo ne csókolózzunk

2. Nyilván az orális szex is kizárt, hiszen maszkban az se olyan könnyű... (Ezt már én következtettem ki.)

3. Ha ez még nem lenne elég a romantikához: kerüljük a misszionárius pózt és minden más olyan formációt, amelyben láthatjuk egymás arcát.

4. Ha már a háztartásunkon kívüli partnerünk van, akkor abból csak egy legyen.

5. Amúgy az igazán biztonságos, ha nem találkozunk senkivel és önmagunk partnereivé válunk. Hogy ehhez az egykori szerzetestanárok mit szólnának, bele se merek gondolni...

Mindez szép és jó (vagyis egy frászt), de ki képes egy ilyen szeánszot komolyan venni? Talpig óvszerben? Csupasz pisztoly találkozik a valósággal. Szóval létezik ember, aki ezeket az ajánlásokat követi? Vagy ha már csak maszkban és kutyapózban lehetne, akkor hagyjuk a fenébe?

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenkiszingli.blog.hu/api/trackback/id/tr216223162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2020.10.01. 20:51:01

Igen, ezek a sajtóhírek.
A valóság meg ettől gyökeresen eltér. Az angolok elképesztő mértékben leszarnak minden vírus intézkedést, nincs maszk használat, mindenki bulizik és amikor este 10kor bezárják a pubokat, akkor kinn az utcán hömpölyög a tömeg.
Emiatt egyre vadabb és ostobább szabályokat hoznak, de nyilvánvalóan senki nem tartja be ezeket sem és erre apparátus sincs hogy betartassa.
Szóval az egész egy nagy hírlapi kacsa.

Reactor 2020.10.02. 02:18:08

Pfffft. Rövidebb és egyszerűbb lett volna azt írniuk, hogy dugjanak NASA szkafanderben.

Almandin 2020.10.02. 21:30:54

Pedig ahhoz elég a józan paraszti ész is, hogy ilyenkor célszerű kerülni a csókolózást és olyan pózokban jó közösülni, ahol nem egymás arcába lihegnek. Ezt még az egy háztartásban élő pároknak is érdemes betartani, a maszk nyilván olyanokra vonatkozik, akik nem élnek együtt. Nem hiszem, hogy aki nem egyedül él, az maszkozik otthon.
Az orális szexnél szerintem a nyálkontaktus elkerülhető óvszerrel.
Ezek egyébként ajánlások. Azt egyetlen hatóság se lesz képes ellenőrizni, hogy ki milyen pózban él nemi életet. A találkozással kapcsolatos korlátozások pedig nem tartoznak a hülyeség kategóriájába, mert fékezik a járványt.
Itt is az a baj, hogy nyáron ki se lett volna szabad engedni a népet külföldre nyaralni, valamint augusztus végén megint be kellett volna vezetni a kijárási korlátozásokat. A vakcináig el tudtunk volna éldegélni úgy is, hogy amikor felível a járvány, jön 2 hónap karantén, utána néhány hónap megint lazább időszak. A másik gond, hogy az emberek veszélyérzete lecsökkent, sokan belefáradtak az egészbe (amit meg tudok érteni, de most a kitartás a fontos), ezért felelőtlenül viselkednek. Az áltudományos nézetek terjesztői is sokat rontottak a helyzeten, mert felelőtlenségre buzdítottak a bagatellizálásukkal.

Lorrh 2020.10.02. 22:10:50

@Almandin: te most ezeket komolyan irtad vagy ironizálva?
óvszerrel csókolózni???
Basszus, nem halálos vírusról van szó, csak kis lázzal jár de legtöbb ember tünetmentes.
t-ü-n-e-t-m-e-n-t-e-s
Mire jó ez az apokaliptikus hisztéria????

Almandin 2020.10.02. 22:32:45

@Lorrh: Komolyan írtam. Te azét bagatellizálod a járványt, mert zavar, hogy most egy kis önkorlátozásra van szükség, vagy az áltudományos guruknak hiszel?

Almandin 2020.10.02. 23:01:14

@Lorrh: Elolvastam, régen olvastam ekkora ostobaságot.
A történelemben nem ez az első világjárvány, de a mai fiatal generációk még nem éltek át ilyet. Pluszban már teljesen fegyelmezetlenre nevelték őket.
Ez érdekes, olvasd el:
www.pharmindex-online.hu/hirek-cikkek/a-spanyolnatha-idejen-a-korai-es-altalanos-izolacio-leszoritotta-a-halalozasi-aranyt-kutatok-szerint
Aki szkeptikus és nincs önfegyelme, könnyen áldozatul eshet. A spanyolnátha-járvány is kevesebb halálozással és esetszámmal járt ott, ahol előírták a maszkot és a járvány idejére beszüntették azokat a tevékenységeket, ami tömeggel jár (az iskolákat is bezárták).
Az izoláció ilyenkor egy védekezési mód, amit az okosabb emberek be is tartanak. Az a baj, hogy ma a mindenféle összeesküvés-elméleteknek hatalmas a befolyása (főleg, mert jó biznisz és sok a félművelt ember). Már az oltásellenesség is riasztó volt, nemhogy ez. Érdekes, hogy nagyrészt ugyanazok hisznek mindkettőben. Ez a járvány ideiglenes állapot, pár éven belül vége lesz. Még rosszabb is lehetne, ha pl. a pestis vagy az ebola szabadult volna el. A karanténok már a középkorban is ismert védekezési módok voltak a járványok hatásainak csökkentésére, térbeli korlátozására. Akkor volt olyan, hogy se ki, se be addig, amíg le nem zajlott a dolog. De hozhatnám példának a 19. századi kolerajárványokat is. Ezekről itt lehet pl. olvasni:
mindennapoktortenete.blog.hu/2020/04/07/karantenok_es_a_kozepkori_pestisjarvanyok
Madagaszkáron egyébként 2018-ban volt az utolsó pestisjárvány.

luis5 2020.10.03. 04:23:07

Ugyan már. Texasban mindig is tilos volt hátulról szexelni. A kérdés ki ellenőrzi?

Lorrh 2020.10.03. 08:36:08

@Almandin: Aranyos vagy hogy "kis önkorlátozásnak" titulálod ami történik a világban, komplett üzletágak tönkretételét, milliók munkanélküliségét. Szerintem nem vagy tisztában a valósággal, de az majd dörömbölni fog a te kis aranyos óvszeres izolált ajtódon is.

nincs1agy 2020.10.03. 10:17:41

@Almandin:

Gruppen szex: nyájkontaktus..

Új kifejezést alkottam a nyájimmunitás nyomán..:)

nincs1agy 2020.10.03. 10:18:54

@luis5:

A Középkorban is tiltották valamiért, ma pedig a feministák küzdenek ellene, hisz a férfidominanciát leginkább megjelenítő szexuális póz..

Almandin 2020.10.03. 22:50:26

@Lorrh: Én látom, hogy mi folyik. A gond az, hogy két rossz közül kell választani. Ez tipikusan az a helyzet, amiből nem lehet veszteségek nélkül kijönni.
Az emberiség sajnos ki van szolgáltatva a parányi, öntudattal nem rendelkező kis vírusoknak, amik a világ új urainak is tekinthetők.

Reactor 2020.10.04. 03:22:44

@Lorrh: Meh. Látod, ennyire volt "jó" az, hogy a kormány beparáztatta a komplett lakosságot, és a koronavírust második Fekete Halálnak adja el.
Mondjuk valahol érthető a dolog: a nemzeti vagyont egész eddig stadionokra, kisvasútra, meg Soros-ellenes propagandára pisálták el. Megjelent egy átlagosnál virulensebb vírustörzs, egyből telepakolták a gatyeszukat barnamacival.
Persze az egészségügyet helyretenni azóta se jutott eszükbe - ááá, az pénzbe kerül!!! - helyette megelégednek annyival, hogy mindenki maradjon otthon és rettegjen, oszt akkor meg van oldva a probléma.

A pestis, a kolera, meg a mindenféle himlők azért szabadultak el többször is a világon, mert egyrészt a sok hülye idióta ember az utcára hugyozott-szart, a szemetét is nemes egyszerűséggel kihajította az ablakon, másrészt pedig mert irtották a macskákat, mint az "ördög szolgálóit", és elszaporodtak a patkányok.
Az akkori egészségügy pedig még ennyire se szuperált. Ha megbetegedtél, elmehettél a táltoshoz, füvesasszonyhoz, ő kuruzsolt-vajákolt valamit, oszt vagy rendbejöttél magadtól, vagy feldobtad.

Lorrh 2020.10.04. 09:34:42

@Reactor: Én azt látom, hogy pont a baloldali sajtó kezdte a hisztériát és bezsarolta orbánt ezzel. Neki már lépéskényszere volt ezért záratta be az országot. Emlékezz a 444 és az index napi száz darab virus hisztis cikket közölt, a klubrádió meg CSAK és kizárólag félelemkeltésre játszott.
16 beteg emberre bezárták az országot.
Most meg sok száz esetszámra is megy az élet. Látszik, hogy a valós helyzethez és a tényekhez semmi köze az intézkedéseknek.
A poszt is erről az öntudatlan ostoba hisztériáról szól - szerintem.
Vagy lehet, nem is öntudatlan, inkább egyik oldalról tudatosan gerjesztett - minél rosszabb annál jobb - szcenárió.

Neytiri1 2020.10.05. 11:43:58

@Lorrh: "Most meg sok száz esetszámra is megy az élet."
A nemzeti konzultáció eredményére hivatkozva engedi, hogy menjen az élet. Aztán majd meglátjuk...

Reactor 2020.11.16. 00:46:42

@Lorrh: Tisztában vagyok vele, bár nem olvasok Zsindexet meg hasonló libbant hazugsággyárakat, a Google kidobja azért a cikkeket ha rákeresek ilyen témára (a VPN-nek hála manapság már viszonylag ritkán botlok bele a Zsindexbe). És nekik ugyanúgy nem nézem el a víruscirkuszos riogatást, ahogy a Viktátornak se. Egyelőre azonban a kormány idióta és hatástalan rendelkezései miatt vagyunk nyakig szarban...kijárási tilalom, maradjál otthon, dolgozni, tanulni se mehetsz...ha kirúgnak a munkahelyedről, há' így jártál, pasztmek, járulékos veszteség vagy, ahol fát vágnak, ott röpül a forgács, kéremszépen....
Hosszútávon ennek vagy anarchia lesz a vége, vagy polgárháború. Lassan már ott tartunk, hogy mindkettő vonzóbb perspektíva lesz annál, ami most van, és akkor elszabadul majd a pokol.
süti beállítások módosítása