Ha a nő szingli és 35 fölött van...

2020. február 06. - Single Pink Lady

Több barátnőm, ismerősöm is van, aki 35 fölött sürgősen szeretne olyan pasit találni, akivel érdemes családot alapítani. Van köztük, aki már talált magának alkalmasnak tűnő jelöltet, és van, aki még mindig csak randizgat, de valahogy egyik férfi mellett se sikerül lehorgonyoznia.

35szingli_01.jpg

Aki még mindig csak keres, az egyre inkább úgy érzi, hogy az idő ellene dolgozik. Nem, mintha 40 felett ne lehetne még szülni, de első gyereket vállalni akkor már kicsit rizikós. Vagyis sokan érzik úgy, hogy a negyven kegyetlen határvonal: ha addig nem jött össze a nagy szerelem és az esküvő (vagy az összeköltözés), akkor már majdnem biztos, hogy elment a vonat.

Pont ez a társadalmi csoport, amely rengetegszer megkapja, hogy azért nincs férje, mert 1) karrierista, 2) túl válogatós / el van kényeztetve, 3) nem elég vonzó, 4) nem akar hagyományos nőként viselkedni... Vagyis játszi könnyedséggel hibáztatja a társadalom az érintetteket anélkül, hogy bármit is tudna róluk, illetve anélkül, hogy törődne a fájdalmukkal. 

Nem tudjuk pontosan, hogy az ebbe a korosztályba tartozó szingli nők hány százaléka szeretne családot, és hány százalék választotta önként a gyermektelenséget... De persze olyanok is akadnak, akik ugyan találtak maguknak férfit, és szeretnének is családot, csak már nem jön össze a gyerek. És ez nem csak a nőkön, a férfiakon is múlhat, de mindig arról van szó, hogy a nők a hibásak, hogy nekik kell x éves kor előtt szülniük, mert különben már túl öregek lesznek az egészhez... (Ebben az az abszurd, hogy a már megszületett gyerek is megkapja később az iskolában, hogy az anyja túl öregen szülte, most komolyan...) 

Ha valaki ehhez a korosztályhoz tartozik, akkor sokszor megtapasztalja a diszkriminációt társkeresőkön is. Olvastam már olyan férfivéleményt, hogy nála a 35 feletti nők szóba se jöhetnek, mert azok úgyis azonnal gyereket akarnak, illetve nekik már úgyis késő, ő nem vállalna ennyi idős nővel gyereket... Nyilván nem minden családra vágyó férfi ilyen, de ez is borzalmasan tud fájni... 

Mivel a férfiak azt hiszik, hogy bőven ráérnek 40 vagy akár 50 fölött is családot alapítani, nem görcsölnek rá a dologra. Ugyan a tapasztalatok azt mutatják, hogy egyáltalán nem biztos az, hogy tényleg ráérnek, ez sokkal kevésbé van benne a köztudatban, ráadásul a férfiak ázsiója 50 éves korukig egyre növekszik, míg a nőket idehaza sokan lesajnálják. 

35szingli_02.jpg

De az azért tény, hogy férfiként sem valami jó ötlet 50+ évesen gyereket vállalni, mert azt a gyereket valakinek fel is kell nevelnie... Amikor azonban arról hallunk, hogy valakinek nagyapa korában lett gyereke, úgy nézünk rá, mintha nagy macsó lenne. Főleg, ha anyagilag is sikeres, mert akkor majd a valószínűleg jóval fiatalabb feleség felneveli a későn született sarjat... És persze a fiatalabb férfiak se mind tartanak ki a gyerek nagykorúságáig, sok gyerek nő fel apa nélkül – és arra most nem térnék ki, hogy ez milyen százalékban múlik a férfiak hozzáállásán, a párkapcsolati mintákon, a begyepesedett szokásokon... Attól még tény, hogy a nő – potenciális anya – kora, egészségi állapota, lelki felkészültsége sokkal többet számít, mint a potenciális apáé.

Így aztán valószínűleg kevés olyan férfi van, aki azt gyászolja, hogy nem lett gyereke, vagy már nem valószínű, hogy lesz... És elég sok nő érzi ennek a veszteségét. Olyan veszteség ez, amelyet nem vállalhatunk fel nyíltan, főleg, mert úgyis bennünket fognak majd hibáztatni: nem a sorsot, nem a társadalmi realitást, hanem bennünket...

Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok szingli nő érzi át ezt a gyászt, noha olyanok is léteznek, akik nem veszteségként élik meg a gyermektelenséget, a társ nélküli életet, olyanok is, akik sose vágytak családra... És persze olyanok is akadnak, akiknek született gyerekük, de horribile dictu utólag belátták, hogy nem anyának valók. (Persze a társadalom azt se fogadja el, hogy valaki ilyet kiejtsen a száján, pedig mint minden más döntésünket, ezt is megbánhatjuk, még akkor is, ha szeretjük a gyerekünket és tisztességgel fel is neveljük.)

Nyugaton egyébként már szokás, hogy a tehetősebb, felvilágosult szinglik, mikor úgy látják, hogy kezdenek kifutni az időből, lefagyasztatnak némi saját spermiumot/petesejtet... Ha negyven felett mégiscsak megtalálnák a megfelelő társat, illetve a nők úgy döntenének, hogy egyedülálló szülőként vállalnak gyereket, akkor saját fiatalabb genetikai anyagukat felhasználva nagyobb esélyük van a sikerre... Mondjuk attól még ugyanúgy későbbre tolódik a gyerek felnevelésének hatalmas feladata, de ez a réteg általában azért a külső segítséget is meg tudja fizetni.

A 35 fölötti szingliknek ez mégiscsak egyfajta alternatíva, ami talán csökkenti a szorongásukat... Bár azt nem hiszem, hogy mifelénk széles körben elterjedne ez a megoldás.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenkiszingli.blog.hu/api/trackback/id/tr7715461472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gour 2020.02.09. 13:34:54

@GiaMarie:

Erről beszélek, havi félmilla a megélhetési minimum egy szinglinek és még akkor sincsen armani vagy vutonlajos.

GiaMarie 2020.02.09. 13:38:11

@a nagy hohohorgász: Valaki magyarázza már el azt a habzó szájú gyűlöletet, ami azon megfontolt döntésemet övezi, hogy ha nem kellek az alfának, mert "" (tetszőlegesen kiegészítendő) akkor sem adom magam össze Átlag Józsival, inkább élvezem az átlagon felüli jövedelmemet párkapcsolat nélkül? Mi ezen olyan óriási bűn, amiért virtuálisan bele kell taposni a sárba az arcom, meg kell hurcolni és alázni, hogy tudjam hol a helyem? Őszintén, a reakcióidból ítélve valószínűleg Te vagy a srác, aki kiganézza a kutyaszőrt a kocsim hátsó üléséről kéthetente.

Gour 2020.02.09. 13:39:05

@Almandin:

Mi a kérdés? Az általam ismert milliárdos pasik a 20-25 éves playmate puncikat tartják ki, rémálmukban élnek csak együtt 35+ nővel. Egy kivétel, amikor fiatalon jöttek össze és begyerekeztek.

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 13:47:14

@GiaMarie: Én tudod ki vagyok? A te általad átlag Józsinak gondolt alfa vagyok. Nekem nem faj ahogy te élsz csak segiteni akartam. Amúgy mi biztos mást gondolunk alfanak. Nem azt kell nézni hogy most alfa e vki hanem azt hogy képes e rá és ezt fent is tudja tartani. Lasd osztálytalálkozós példa.

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 13:51:58

@a nagy hohohorgász: Persze uaz igaz a pasikra is. De aki erre rájött az mind boldogan el párkapcsolatban úgy hogy nem érzi tehernek hanem még jobban erősíti. A többi 90% meg felrekur vagy singli és szidja a világot.sok sikert.

errrrrrrrrr 2020.02.09. 13:52:49

@GiaMarie: nyugodj meg, gyujts ra egy huszezresrol, igyal egy algaturmixot aztan menj el futni buksival a Margit-szigetre mert szepen sut a nap.

GiaMarie 2020.02.09. 13:54:06

@Gour: És szerinted ez valid, de amikor én mondom azt, hogy eszem ágában nincs "kitartani" a fele annyit kereső Átlag Józsit, akkor minden vagyok, csak úrasszony nem. Érdekes kettős mérce... az alfa pasik sem Copfos Esztit, a pattanásos bölcsészlányt választják még a 15 évesek közül sem, akkor velem szemben miért társadalmi elvárás, hogy érjem be Átlag Józsival? Mert nő vagyok, vagy mi a különbség köztem, és a velem azonos társadalmi helyzetű pasi között, amikor "ítélkezni" kell? Az, hogy ő rá sem néz a kövérkés-szarkalábas szemű Mamaboci Julcsára, az a világ rendje. Azért azt halkan súgom, hogy a 25 éves korosztály nagyon szívesen megpihizik egy 35 körüli, jól kinéző szingli nő mellett pár évre, mert ők a saját korosztályukban a maradékból válogathatnak, akinek viszont óriási elvárásai vannak, meg mielőbb be akarja biztosítani az ebédjegyet 1-2-3 gyerek lepotyogtatásával. Na, ennél sokkal vonzóbb egy önálló egzisztenciával rendelkező, jó karban levő 35-40 közti karrierista.

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 14:02:07

@GiaMarie: Ez rendben van de te ebben a játékban is alsó polcon vagy. Te egy atlag julcsa vagy így is. És ezt nem látod

Gour 2020.02.09. 14:03:55

@GiaMarie:

Pont az a pasi vagyok akinek természetes ha egy nőnek vannak elvárásai. Legyenek. Ha nekem nem jó valami akkor én is teszek a jobbért. Amiről én beszélek az inkább a realítás, a 35-ös igényes nők vagy a 30 alatti vagy az 55 feletti pasikkal tudnak kapcsolódni. A kortárs pasikkal számtalan ok miatt viszont nem, vagy nagyon nehezen. Viszont ezért még nem elvarás a megalkuvás, a gond a merítés hiánya.

Almandin 2020.02.09. 14:13:15

@GiaMarie: Élvezd. Nem az a baj, hogy jómódú vagy és élvezed ezt, hanem az, hogy a párkapcsolat létesítésénél elsődleges szempont, hogy a pasi legalább annyit keressen mint te. A magadfajták miatt gyaláznak bennünket, nem anyagias és nem pasilehúzó mentalitású egyedülálló nőket is, mert kialakítottatok a viselkedésetekkel egy sztereotípiát, ami miatt hozzánk is előítéletekkel viszonyulnak. Te valóban tovább akarod emelni az életnívódat egy férfin keresztül, ahelyett, hogy örülnél, hogy anyagi biztonságban és jólétben élsz. Neked nem lelki társ kell, hanem vagy egy lehúzható jól kereső férfi, karbantartásra meg nagyfarkú alfa, aki csak az altesti adottságai miatt kell neked. Te használod a férfiakat, nem szeretetkapcsolatra törekedsz.

Gour 2020.02.09. 14:14:02

@GiaMarie:

Még egy gondolat, a nőnek beválasztani egy fiatal pasit a rajongása miatt egy nettó időpazarlás. Az évek amit eltölt vele nettó rontja az esélyeit, időpazarlás. Nincsen esély tartós kapcsolatra és utána majd nem egy 35 éves nő keres pasit, hanem egy 40 éves, sokkal rosszabb helyzetből.

Zsuzsi25 2020.02.09. 14:14:21

@Almandin: mondjuk, egyelőre meg a nök maradnak otthon szules után. Ebben az idoszakban képesnek lennie a ferfinak arra h eltartsa a csaladját.

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 14:20:31

@Almandin: Te jobban meg tudtad fogalmazni mint én hátha ebböl megérti és egy kicsit jobb lesz a világ. Mert a világ kulcsát a férfi tarja ugyan de a nő forgatja.

Hugó_a_viziló 2020.02.09. 14:20:48

@GiaMarie: Az a probléma, hogy te csak erre hegyezed ki a dolgot. Hogy mennyit keres.
Sokan azt gondoljuk, hogy vannak fontosabb igények is.
Nekem fontosabb volt, hogy kb. azonos kulturális szinten legyünk, érdekelje a a színház, könyv, vagy hogy jó melle legyen és jól szopjon. Hogy el tudjak vele menni túrázni, vagy viselkedjen, ha a barátainkat meghívjuk sütögetni.

Az a baj, hogy csóró vagy, ezért nem bírnál elviselni egy szegényebb faszit.

A téged fikázóknak pedig, hogy már vitték egyről a kettőre, van feleség család, te meg annak ellenére hogy már csak hervadó virág vagy, még mindig nem állnál meg nekik.

whatisevenworse 2020.02.09. 14:22:38

@a nagy hohohorgász: Amúgy ez a fentebb említett munkatársnőmről is lejött. Túlértékelik önmagukat, pedig ha kicsit tükörbe néznének és meditálnának a gravitáció hatását a bőrre, akkor rájönnének, hogy nagy büdös átlag.

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 14:28:07

@a nagy hohohorgász: Az nem vezet jóra ha férfi akarsz lenni. Mert ha nem vagy leszbikus akkor csak rá fogsz cseszni hiába keresel 5csilliardot. Sajnos a Férfiak is elkurvultak. Anyu helyettesíti az asszonynak a munkás részét ők meg kitartanak egy cicababat és nem becsülik meg a főzést sütést takarítást gyereknevelést és mellette a sok egyebet.el lett baszva minden oldalról.

whatisevenworse 2020.02.09. 14:28:12

@Zsuzsi25: Már nem mehet a pasi is, pár hónap után. Ez már nem szempont, nálunk is megegyezés, ha lesz gyerek (sajnos mint utóbb kiderült nem lehet soha), akkor én maradtam volna itthon a gyerekkel.

GiaMarie 2020.02.09. 14:30:02

@a nagy hohohorgász: Ha neked attól könnyebb a lelkednek, hogy abba ringatod magad, hogy az alsó polcról sikítozok, akkor lelked rajta, örülök, hogy szebbé tehettem a napod. Alfa! :D Józsikám, minden sorodból árad a frusztrált proletár düh.

GiaMarie 2020.02.09. 14:33:48

@Hugó_a_viziló: Hihihi. Nem, nem erre hegyezem ki, ez az első szűrő ebben a korban már, és utána jön a többi. 25 évesen nem ez volt az elsődleges szempont, mert 25 évesen ez még bőven formálható. Viszont aki 35-45 között még netto 150-ért huzigálja a molnárkocsit két műszakban, annak még a környékéről is jobb menekülni. Egy szóval nem írtam sehol, hogy leteszed a fél millás vagyonigazolást, és más nyitom is szélesre az ajtót. Tudom-tudom, ki a fasznak képzelem magamat, hogy ennyire fenn hordjam az orrom, a táskakutyám fogja lezabálni az arcomat, ha feldobom a talpam, és a varjú sem károg majd utánam, de úgy kell nekem, amiért AKKOR SEM álltam össze Átlag Józsival és mostam a büdös zokniját egy életen át, mosolyogva.

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 14:34:55

@whatisevenworse: Én imádom a gyerekem és mindent megteszek érte de az első 3 évben nem ránk van szüksége hanem anyára bármennyire többet keres anya. Ez evolúció. nem Tudod felulirni emberi értékrend alapján.logikus lenne tudom de egy férfi sem lehet no bárhogy akarja. És ez rendben is van így.

#szájbergyerek# 2020.02.09. 14:45:22

@Almandin:
Ha "jómódú" lenne, akkor már találnia kellett volna egy szintén jól eleresztett faszit mondjuk baráti, üzleti kapcsolatok mentén. Ha vannak is ilyen kapcsolatai, akkor okkal nem kellett azok közül senkinek. Ami valószínűbb hogy egy felkapaszkodott átlagjulcsa, aki most má lenézi pl. a "kutyaszőrt kiganézó srácot" nem érti, mért nem kerülhet be jómódú körökbe. Aztán ide jön verni a nyálát, hogy nála félmilla a belépőszint.

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 14:46:23

@GiaMarie: Igen fusztralt vagyok mert a fiatalságom ráment arra hogy megértsem az életet. Alfa himkent atlag julcsaknal is probalkoztam. Akik azt hittek a hercegnokkel egyutt hogy az az alfa aki a legnagyobbat tudja kopni. De megérte mert elértem azt amit akartam. És most én vagyok fenn és ezt tudom is tartani. Te meg szopod a faszt és nem érted hogy miért.

GiaMarie 2020.02.09. 14:52:40

@a nagy hohohorgász: Most, hogy tisztáztuk, én miért vagyok egy lúzer, meséld már el nekem, hogyan aránylik az alfasághoz a frusztrált proli stílusod? Meg az, hogy itt osztasz engem egész nap, holott hétvége van, meg gyönyörű idő, miért nem a csodás barátnőddel/családoddal használod ki tartalmasan, ahelyett, hogy itt fröcsögnél? Jóska-Jóska, nem áll ez össze sehogy sem...

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 14:55:08

@a nagy hohohorgász: Én ingyen is kitakarítanam a kocsidat ha normális lennél. Mert akkor tudom hogy te is segítenél nekem.még egyszer mondom te nem találkoztál alfaval mert azt sem tudod mi az.

Nancsibacsi 2020.02.09. 15:00:15

@GiaMarie: "Valaki magyarázza már el azt a habzó szájú gyűlöletet, ami azon megfontolt döntésemet övezi, hogy ha nem kellek az alfának, mert "" (tetszőlegesen kiegészítendő) akkor sem adom magam össze Átlag Józsival, inkább élvezem az átlagon felüli jövedelmemet párkapcsolat nélkül?"
Szerintem azért van ez, mert nem emeled ki nagybetűvel bolddal azt, hogy "párkapcsolat nélkül", és elkezdik a te életedet hasonlítani párkapcsolatokhoz, amikért viszont sokan megdolgoznak, és kompromisszumokat hoznak.

Egy szép nőt sokáig lesz aki megdug. Ez adottság, és nem teljesítmény. Az adottságra MINDIG irigykednek az emberek, mert az "ingyen van". Örökség.
Egy párkapcsolatait jól menedzselő embernek lehet szép családja, boldog családi élete. Ez teljesítmény - sokszor az adottságai ellenére. A teljesítményre jóval kevesebben irigyek, mert az "fárasztó".

Szerintem az nagyon helyes, hogy ha már így alakult, a jelenlegi helyzetből próbálod a legjobbat kihozni. Valóban nincs semmi értelme 35 évesen egy olyan hosszú távú kapcsolatba belemenned, ami a jelenlegi párkapcsolatpiaci értéked alapján a számodra reálisan elérhető volna. Nagyon durva, hogy az osztály legjobb csajából macskás öregasszony lesz nem pedig unokázó nagymama, mert nem kap egy értelmes ajánlatot - de ez van: ez tök általános.

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 15:02:31

@GiaMarie: Na látod ez egy jogos kérdés.plusszpont. Mert a gyerek alszik anyaval biztonsagban én meg próbálom megmenteni a világot úgy hogy segítek a nőknek. Rajtatok áll a világ. Ja és asszony is látja mit írok mert nem titkolom.ezért is van velem. Próbálj meg belegondolni abba amit irtam.

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 15:08:52

@a nagy hohohorgász: Ja és asszony büszke is rám. És nem azért mert jóval többet keresek mint te hanem azért mert nőnek érezheti magát mellettem. Te meg jelenleg csak üríteni vagy jó az elmondasod szerint

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 15:24:22

@Nancsibacsi: szerintem meg a teljesítményre irigykednek jobban mert az adottságot könnyebb elfogadni mint ha valaki osztály utolsobol első lesz. Mind a proliknak mind az adottsaggal rendelkezonek.

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 15:30:51

@a nagy hohohorgász: mert a teljesítményrol ő is tehet az adottsaggal nem tud mit kezdeni. Ráadásul én még jóképű is vagyok az elmondások alapján. Csak az emberek nem szeretik az igazságot ahogy átlag julcsa sem. Ezért szoptam a faszt én is 18 éves koromig. Aztán kezembe vettem az irányítást és láss csodát.... Elkezdtem hinni is amit tudtam. Működik.

mimozka 2020.02.09. 15:31:54

Kedves kommentelők, akik megszólítottak! Okosabb nem lettem, de felszállni látszik a köd.:) Nyilván a nő szól belőlem, amikor próbálom megvédeni a mundér becsületét, lelkem mélyén pedig mélységesen megvetem őket, én még az ántik világban szocializálódtam, akkor nem volt divat első randin felrehúzni a tangát (nem is volt tanga :D), viszont ha lekerül akkor beleadunk apait anyait. ;) Többszörösen érintve vagyok ebben a témában, a fiam által aki szerette hintáztatni ezeket a lányokat, illetve testem lelkem másik fele 10 plusz évet húzott le a WC-n, mert sorban álltak a munkahelyén a hintázni akarók. Ilyen lehetőségeket nem lehet kihagyni.. :D

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 15:38:42

@mimozka: akkor ismered azt a mondast hogy mindenki azt szagolja amit szakított

mimozka 2020.02.09. 15:43:12

@a nagy hohohorgász: még azt is, hogy ki mit ad, visszakapja többszörösen. :D

Zsuzsi25 2020.02.09. 15:43:20

@whatisevenworse: egyfelől szoptatni nem tud, másfelől, 5x annyit keres mint én...Tehát ertelme sem lett volna.

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 15:47:25

@mimozka: úgy van. Egy jó párkapcsolatert folyamatosan dolgozik az ember fia és lánya és ha jól szakított akkor meghalalja. De ha vki csak kapni akar....

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 15:54:00

@Zsuzsi25: nem csak a szoptatáson van a kulcs hanem az igazi anyai szereteten és kotodesen. amit ha beledoglunk sem tudunk megadni mi férfiak az első 3 évben. Utána már igen szerintem. Nagyon vigyázzatok nők milyen jövőt neveltek. Ezt egy férfi mondja. A pénz nem minden.

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 15:59:38

@a nagy hohohorgász: ezt minden alfa hím tudja de egy alfanak látszó nem. Mert egy alfanak nem kolonc a gyerek hanem a tudás és élet atmentese függetlenül attól hogy lány vagy fiú az örökös.

Burgermeister 2020.02.09. 16:00:05

@moonshadow: nalam ez ugy megy h fifti fifti. Mehetunk akar Thaifoldre vagy USA de mindenki fizeti a maga reszet.

Reactor 2020.02.09. 16:04:34

Ez sajnos teljesen igaz, hogy rengeteg az anyagias nő, aki szóba se áll (szerinte) alacsony keresetű pasassal. Szokás mondani, hogy "a kövér pasas BMW-ben aranyos mackó, a kövér pasas BMW nélkül dagadt hájfej". Sajnos, amíg ekkora a férfitöbblet, simán megteheti bármelyik nő, hogy csak a (relative) gazdag fószeroknak ad esélyt. És amint olvashattam - meg is teszik.
A másik ok pedig az ország bődületes szegénysége. Uszkve 4 millió honfitársunk él mélyszegénységben, brutálisan alja körülmények között; rengeteg családban már az is komoly dilemmát okoz, fűtésre vagy ennivalóra költsék-e azt a keveset. Ez természetszerűleg azt fogja eredményezni, hogy a pénz felértékelődik, mindennél fontosabb lesz, és sok lánynak nincs más kiút a nincstelenségből, minthogy talál egy magánál jobb keresetű valakit. Az ilyen lányokat/nőket abszolút nem vetem meg, inkább sajnálom...nem ők a hibásak, hanem a kormány, a politikai klientúra, és persze a sok ostoba szavazó, akik két kiló krumpliért gondoskodnak róla, hogy még véletlenül se jöhessen ki ez az ország abból a qrva nagy gödörből, amit ásott magának...

@mimozka: Na, nálam pont, hogy "visszalendült az inga"! Nagyon hosszú idő kell - évek! - hogy kicsit is megbízzak annyira a lányban, hogy testi kontaktusra sor kerüljön. Az ember azt hinné, ez kevésbé taszító a nők számára, mégsincs soha senkim.

@matyi101: Sajnos ez igaz, magam is észrevettem. Az egyenjogúság csak addig kell nekik, amíg nem kell egy zongorát felcipelni a tizedikre...
Na ezért nem lehet komolyan venni a feministálkodást: mert mostanra önmaga paródiája lett az egész.

@uduekx: Igen, ezt én is szeretem :D 150 kilós nagy drabál "Kirov reporting" betonpillangó, akinek minimum sportos testű pasas kell, de inkább izmos legyen. Amikor pedig egy dagadt fószer szeret bele egy vékony lányba, mindennek el van hordva, csak úriembernek nem.
Kettős mérce foreva.

@#szájbergyerek#: Az olyan nőt, aki diploma, végzettség alapján keres társat, semmire se becsülöm. Tegyünk már különbséget egy párkapcsolat és egy állásinterjú között! Épp elég ezt a szart a munkáltatóknál nyelni, hogy minden kis faszom papírt számonkér rajtam, mintha bármit is bizonyítana az a darab fecni, ne kelljen már ebbe belefutni a párkapcsolatoknál is. Kiábrándító. Jobb ember lesz valaki a diplomától, a doktoritól? Szeretett felsővezetőinknek is van, és meg lehet nézni, kifélék-mifélék - egy földigiliszta is többet ér náluk, az legalább kárt nem csinál.
Amelyik nő meg a keresettel jönne első randevún, azt azonnal, szó nélkül otthagynám. Ha eltartót akar, ott a puncs.hu, ne belőlem csináljon fejőstehenet.

@Gour: Eeegen...erre szoktam írni, hogy velünk nem tudnak kikúrni, saját magukkal meg úgy, ahogy nekik jólesik. Csak ne rajtunk verjék le aztán.

@Almandin: Jó, hát az nyilván más téma, ha a neveltetéséből vagy ideológiai/vallási okokból tartogatja magát. Ez nem is elítélendő, sőt, becsülendő dolog szerintem. Az sokkal kiábrándítóbb, ha egy lányról kiderül, hogy állítólag Izlandon van még két ember, akivel nem...de ez csak egy szolíd vélemény.

@a nagy hohohorgász: Már nem azért, de ha a többi 90 százalék a sikertelen, akkor az ő tapasztalatuk kicsit nagyobb súllyal esnek latba, mint a 10 százaléké. Egy olyan dolgot, aminek a sikerességi rátája a 10 százalékot épp, hogy eléri, mindennek neveznék, csak pozitívnak nem.

@errrrrrrrrr: Apaaa, dikk má, á Buksi kidzsanelt! :DDD

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 16:08:12

@Burgermeister: sajnos te sem tudod milyen egy igazi társ. Vmibe te adsz többet Vmibe meg ő. A hangsúly az egyensúlyon van. Aminek a szeretet a záloga.
Még csak annyit az igazi nőknek hogy nelkuletek senkik vagyunk. És ne legyetek féltékenyek a gyerekre. A közös munka gyümölcse.

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 16:10:53

@Reactor: de ha a 10 %boldog a90 meg nem akkor kitől tudsz tanulni a 90tol?

Burgermeister 2020.02.09. 16:32:46

@a nagy hohohorgász: pontosan. Ezen kivul hol o hol en adok bele tobbet. Persze egy vagy ket vacsora belefer vagy egy bambi amit allok. Emancipacio van!!! A nok ezt kiharcoltak, teret adok h eljenek vele. Pelda: penteken egy csajszival meg a baratnojevel elmentuk az eccakaba.....mindegy felesleges leirni nem ertened.

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 16:39:03

@Burgermeister: értem miről írsz. Amelyik nővel így kell eljarni az alsó polcos. De tudom hogy néha muszáj.

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 16:49:45

@Burgermeister: amúgy én nőről beszéltem nem egy csajszirol meg a baratnojerol. A te esetedben én is ezt tenném de hál istennek engem ez a veszély nem fenyeget jelenleg. Aztán bármikor változhat.

Alick 2020.02.09. 17:19:37

@Reactor: "a kövér pasas BMW-ben aranyos mackó"

Vérpistike férfivá cseperedve összespórol egy használt BMW-re... és így majd megfarkalhatja szőke Vérjulcsit. :)

De ez legfeljebb Bivalybasznád alsó színvonalán számít alfás jelenségnek. Ha csak az anyagi hátteret nézzük, akkor az alfát csak a komolyabb bónuszok érdemlik meg... pl. private jet, ha az ügyeit intézve utaznia kell. Az anyagiakon túli minőségekről nem is szólva...

DONÁLD TRAMP 2020.02.09. 18:09:58

Minden nő kurva !
Minden nő kurva !
Minden nő kurva !

Reactor 2020.02.09. 18:20:56

@Alick: Egy biztos: a nőknél semmiféle pozitívumot nem jelent a művészetek iránti fogékonyság. Egy pasassal, akinek BMW-je van, hamarabb összejönnek a csajosok, mint egy pasassal, aki mondjuk zenét szerez, vagy ír.

matyi101 2020.02.09. 18:30:19

@Reactor: Nem is feltétlen a zongoracipelésről van szó. Mert mondjuk azt, hogy a gyengébb testalkatért nem felelőssek a nők. de ha férfiként azt mondod, hogy vannak szakmák, amik iránt a nők érdeklődnek vannak, amik uránt zömmel a férfiak, akkor jön a duma, hogy megmagyarázod a kirekesztést.
No de: asztalosnak, informatikusnak, nyomdásznak, kulcsmásolónak, darúsnak, marósnak nincs szüksége kimondottan fizikai erőre. Hány femisnistát hallottál kvótát követelni a csatornapucolók közé? A stresszes v a testi épségre kifejezetten veszélyes szakmákban hol látsz nőket? Hegesztő, ipari alpinista, nemzetközi fuvarozás?

Dread Naughty 2020.02.09. 18:31:41

@mimozka:
"Végigolvastam az összes kommentet, de bocsássatok meg még mindig nem tiszta a kép előttem. Nyissátok fel a szemem és az elmém! Mégis ki az aki kell nektek kedves f@szkorhintazó fröcsögők? "

Szerintem ez elég egyszerű:
- ha akarunk gyereket, semmiképp sem egy, a petesejtjeit az egy kezén megszámlálni tudó, gravitáció ellen elkeseredetten küzdő kórót keresünk.
- ha nem akarunk gyereket, mindenképp el fogjuk kerülni a 35+-os gyerekes(értelmeszerű) és még gyermektelen nőket, mert valami fura okból szinte mindegyik fejében ott van ez a kisördög
Eredő: 35+ nő nem kell.

...és ekkor még egy kurva szót nem szóltam a hihetetlen igényeikről, amit a potenciális férfivel szemben támasztanak...
ÉS akkor most képzeld el a helyzetét egy férfinek, aki megfelelően magas számotokra, megfelelően képzett számotokra, megfelelően független számotokra, megfelelően el van eresztve anyagilag számotokra és megfelelően jóképű/elegáns/stílusos/szexis(pick your one) is számotokra. Vajon ez az egyed szerinted mennyire teheti meg, hogy válogathat? Na, őszintén!
Vagy más kérdés: ez ez illető vajon mennyire lehet tudatában annak, hogy ő válogathat? Vajon mennyire éreztethette vele az azt megelőző 20 évben a környezete, hogy ő jó party?
Na, itt, ezen a ponton halt meg a 35+ nők utolsó reménye.
És bocs az őszinte válaszért.

mimozka 2020.02.09. 18:50:12

@Dread Naughty: 300 plusz kommentet olvasva egyáltalán nem haragszom, hogy őszinte választ adtál a kérdéseimre. Sőt örülök, hogy nem szedtek ízekre a butácskának tűnő, konzervatív hozzászólásaimért.;)
Ha lentebb olvasol nem véletlenül kérdeztem, többszörösen érintve vagyok ebben a témában.:D

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 19:04:24

@mimozka: akkor halljuk a konklúziót! Mit tudsz mondani hasonló nő társaidnak? Mert dönteni sem tudtok. Csak ontani hogy mi a szar. Hát erre nem csak 1 nő nem kíváncsi hanem egy alfa sem. Szóval?

mimozka 2020.02.09. 19:12:33

@Reactor: "Na, nálam pont, hogy "visszalendült az inga"! Nagyon hosszú idő kell - évek! - hogy kicsit is megbízzak annyira a lányban, hogy testi kontaktusra sor kerüljön."
Szinte hihetetlen, hogy vannak ilyen férfiak is. Tetszik.:)
Így 50 pluszosan nem tudom elképzelni, hogy két randi után kötelező a szex, mert ha tényleg nem akarja megdugni a pasi, a nő azt mondja hogy puhapöcs, vagy a pasi fapin@zza le a nőt, ha nem adja magat :)
Hová fajult a világ?:D

mimozka 2020.02.09. 19:31:46

@a nagy hohohorgász: de hát én nem is panaszkodtam:(
A konklúzió a következő kedves nőtársaim :D
Van egy hármas szabály:
Társaságban légy úrinő! A konyhában minimum mesterszakács! Az ágyban pedig egy mocskos ribanc!
Ha ezt betartod imádni fog a pasi! Kivételt képez amikor a húspiaci értéke az egekben van és a f@szkörhintán ülő csajok sorban állnak az irodája ajtajánál minden eszközt bevetve egy kis hintapalintáert.. Bizony

Alick 2020.02.09. 19:50:44

@Reactor: Oké, de akkor ezek a "csajok" eléggé a gettószökevény vagy falusi ribanc kategóriába tartoznak, ha önmagában egy béenvé elég a lecsúszó bugyihoz.
A zenész külön kategória, ha jól nyomja és sármos, akkor minden este összejöhet neki.

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 19:51:35

@mimozka: ja és minden faszi tudja h a faszkorhintas nőket vagy megbassza vagy a legnagyobb ellenségei lesznek a maguk módján. Igen ti nők ilyenek vagytok vagy cuki a pasi vagy egy geci. Mint a dedoba. Mi is csak egy hajszállal vagyunk jobbak. De a jó hír h ti még fejlodhettek mi nem.

Irbisz 2020.02.09. 19:55:51

@Dread Naughty:
valahol logikus amit irsz, decsak annak a tipikus valóvilágon felnött érzéketlen fél-szociopaták értékrendje szerint, akiket épeszű és normális nő nagyivben jobban ha teszi ha elkerül, mert ha ilyen emocionális selejtet fog ki, annál jobban jár ha egyedül marad. Persze a hasonlóan szocializálódott, a méltán leszólt golddigger spinéket az ilyenek se riasztják el, zsák a foltja.

mondom ezt 2 válás után, a harmadik esküvő előtt, mert jé, vannak még csodák, egyik ex-feleség se forgatott ki mindenemből, nagyjából normálisan elrendeztük az anyagiakat is És még ugy is h. mindkettőnél maradt gyerekem, nem a hid alatt lakom, hanem a 2. kerület értékes részén. Igaz, én se olyan tuskó barom vagyok amilyennek tünsz (ha olyan lennék mint te, akkor lehet én is itt sirnék mint fentebb annyian, hogy járnak szegény elvált férjek) és az exek se hozzád illő golddiger ribancok, akik tényleg kiforgatják az embert mindenéből. A 35+ felettiektől való irtózásod meg valami fóbia lehet, mert nyilván jobb formában van 1 jó formában lévő 33 éves mint egy 43 éves, de egy jó formában lévő 43as jobb formában lehet mint egy átlagos 33as. Továbbá elég sivár gyökér lehetsz, a külső és a feszes bőr csak 1 tényező, értelmes férfit hosszutávú kapcsolatban nem csak ez vezérel, számit az és előkelő helyen, h. mennyire megbizható a másik, milyen az ágyban, milyen az életstlusa, gondolkodása, vagyoni helyzete, mennyire jönnek ki stb.
persze neked ezt hiába irom, képtelen vagy a megértésére.

mimozka 2020.02.09. 19:55:53

"Hát erre nem csak 1 nő nem kíváncsi hanem egy alfa sem."
Bocsánat, rossz ajtón jöttem be.. Nem tudtam, hogy két napig ALFA HÍMEK között ülök. Miért nem szóltatok? :D Mindenesetre hasznos és élvezetes volt.

Irbisz 2020.02.09. 19:58:49

@mimozka:
lóf@szt alfa himek ezek, azok nem nagyon irnak ide, akik arra hivatkoznak h. azok, azok nagyobb részük frusztrált v. csalódott gipszjakab, akik álmodoznak erről :)

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 20:06:51

@Irbisz: te kurva okos lehetsz 2 válás után a 3 előtt. Ha vki mást mond az biztos luzer bezzeg én kemény vagyok mert az asszonyok hagytak vmit. Hahaha. Ez a nap poénja. Elhiszem a 2. Kerületet is de hogy luzer vagy az biztos. Mert te még a saját hibadbol sem tudsz tanulni.

mimozka 2020.02.09. 20:07:38

@Irbisz: Kesz vagyok, lefejeltem az asztalt, megnevettettél, könnyeim kicsordultak. :DDDDD

Irbisz 2020.02.09. 20:07:41

@Reactor: "
"Sajnos, amíg ekkora a férfitöbblet, simán megteheti bármelyik nő, hogy csak a (relative) gazdag fószeroknak ad esélyt. És amint olvashattam - meg is teszik."

nincs semmiféle férfitöbblet, ezt mégis honnan szeded? Esetleg azért érezheted ezt, mert vidéken, főleg kistelepüléseken tényleg az van, cserébe a nagyvárosokban és főleg Bp-en meg (jelentős) nőtöbblet van. Igy aztán ha a nők igényei nem lennének gyakran tényleg túlzóak, akkor se találna mind párt, maradna bőven szingli, mert a két nem telepólések szerint eltérő helyen van többletben.

whatisevenworse 2020.02.09. 20:09:17

@mimozka: Mit vár el tőlünk a nő: légy férfi, egy csődör az ágyban, min. milliomos. Vica versa megy ez amióta világ a világ.

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 20:10:33

@Irbisz: ez olyan mint amikor a nők Facebook fotojara a barátnői azt írják hogy gyönyörű vagy csak épp a kutyának sem kell.... Hahaha

Irbisz 2020.02.09. 20:18:03

@a nagy hohohorgász: mit keseregjek, az mire jó ha magamba fordulva szidom a nőket? optimista vagyok, egyébként meg egyszer én váltam, egyszer tőlem váltak, mi ebbe a lúzerség te szerencsétlen? különben meg reálisan nézve, el se tudom képzelni h. tartott volna ki mondjuk az első ideáig (vagy a második, ha vele házasodom elsőnek), akiket ismerek és eddig huzták (amikor először házasodtam a múlt évezredben), azok 90- %-a csak elvan egymás mellett mint 2 testvér, megszokásból, anyagi érdekből (a válás káros az anyagiakra :) netán a gyerekek miatt - vagy mert már a húspiacon keveset érnek. És vagy kihült minden, vagy a házastárs mellett tartanak valakit, akár a másik tudomásával. Na ilyen kapcsolatban maradni, az a lúzerség, és mennyien ezt választják :(.
van kb. 10 % szerencsés ember, akiknél megmarad a szikrázás, a másik érdekessége, de ez elég kevés, ehhez kell valami olyan tényező, ami ritka. örülj h. te ilyen vagy.

Irbisz 2020.02.09. 20:20:59

@a nagy hohohorgász: ja, de akkor is azt irjak ha az ember inkább sirna az adott képen.

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 20:33:29

@Irbisz: igen örülök de ez kurvara nagy meló, amit sokan nem vállalnak be. Én arra lennék kíváncsi hogy van e olyan jól működő kapcsolat amihez nem kell meló? Sztem nincs. De a jó dolgok sosincsenek ingyen.

Nancsibacsi 2020.02.09. 20:34:24

@Irbisz: " egyébként meg egyszer én váltam, egyszer tőlem váltak, mi ebbe a lúzerség"
2x rosszul választottál - ami nem bűn - de osztod az észt - ami viszont minimum vicces. A lúzerség csak az, hogy 40+ évesen HÁZASSÁGBAN gondolkozol - mert hát sima kapcsolat az lóf.sz ugye, a papír, attól lesz valami -, holott szemmel láthatólag ebből a tárgyból sose voltál jó az élet iskolájában. De nem baj: ismertem én ilyen ürgét, mint te vagy: 60 éves korában az 5. válása után hagyta abba a dolgot (lepusztult, csóró alkeszként nem nagyon volt már jelentkező, mint 20 évvel korábban, 2. kerületi lakosként). Előtted az élet - te is elérheted ezt a szép célt!

mimozka 2020.02.09. 20:57:30

@whatisevenworse: igazándiból most nem is értelek.. Én csak azt próbáltam szavakba önteni, hogy milyen következtetést vontam le két nap alatt.
Tudom unalmas és elcsépelt (nézd el nekem, én nem vagyok mintaegyed!!) kurvára nem várom, hogy BMW kulcsot pörgessen az ujjai között, azt sem hogy luxushelyekre vigyen nyaralni, éttermekben vacsorázzunk, budai luxuslakást béreljen, és a bankszámlája sem érdekel, napi szinten csődör legyen és még sorolhatnám.
Viszont el tud bűvölni, ha megbízható, hasonló értékrendje van, megtudunk beszélni mindent, nincs tabutéma, jóban-rosszban, felelős vagy a rózsádért, be tud verni egy szöget a falba, ha nem majd együtt verjük és jót röhögünk. Ezek kis faszságnak tűnnek, de hidd el óriási dolog, ha mindketten azon dolgoznak, hogy a másik érezze jól magát! A boldogság nem állandó, meg kell élni a pillanatokat.

Hugó_a_viziló 2020.02.09. 21:12:32

@a nagy hohohorgász:
"(...)nem csak a szoptatáson van a kulcs hanem az igazi anyai szereteten(...)"
Már meg ne haragudj, de ez akkora orbitális hülyeség, hogy a fal adja a másikat.
Mindkét gyerekemmel én _is_ otthon voltam fél éves korukig, semmivel nem kötődtek kevésbé hozzám, mint az anyjukhoz. Persze ha csak este látod a gyerekedet, mikor alszik, akkor elhiszem .

Reactor 2020.02.09. 21:24:56

@mimozka: Tudom, ritka madár vagyok - de hát látod, vannak még ilyenek is, akiknek nem a párkapcsolat, vagy a szex a legfontosabb dolog a világon :) Érdekes módon ezzel együtt se voltam sose népszerű, introvertáltként - de nem is akartam az lenni. Azzal együtt, hogy semmiféle házimunkát nem vártam el semelyik barátnőmtől. Főzni én is tudok, éppenséggel tán jobban is, mint sok lány, mosni feltalálták a mosógépet, takarítani pedig bőven elég havonta egyszer, és mégsincs nálam soha kosz meg kupleráj. Sőt, még varrni is megtanultam, már jó ideje magam foltozom a holmijaimat, tehát semmi szükségem házicselédre.

@Alick: Ez így van. És ilyenből több van, mintsem hinnéd! Egy részének soha nem is jön meg az esze, ők alkotják a puncs.hu törzsközönségét is vélhetően. Az még a jobbik eset, ha 30-35 éves korukra sikerül kilépniük az árnyékukból, igaz, jókora késéssel. De hát ezért igazán nem hibáztathatnak mást saját magukon kívül.

@Irbisz: A legfrissebb kiadású földrajzi atlasz grafikonjából szedem. Amit mellesleg népszámlálási adatok alapján készítettek, nem a Kamu Statisztikai Hivatal erősen kozmetikázott jelentései alapján hozták össze. Van férfitöbblet - relatív is, és abszolút is. Igen, az is teljesen igaz, hogy van nőtöbblet. A bibi csak az, hogy 60 éves kor felett (a férfiak korábban halnak ugye). Pár tucat aberráltat leszámítva aligha hiszem, hogy a férfiak bármit is akarnának kezdeni a nagymamákkal.
Az optimizmus jó dolog - de csak akkor, ha van reális alapja. Anélkül gyakorlatilag önszopatás.

Hugó_a_viziló 2020.02.09. 21:26:42

@GiaMarie: félreértesz, nekem semmi bajom azzal, ha meg kell ugrani egy anyagi szintet, sőt érthetőnek is tartom. Annyira azért nem megy neked jól, hogy eltarts még egy csórót is.

A téged fikázókon is röhögök, nekik is pont így van minimum elvárásuk, csak az jellemzően külsőre irányul.

a nagy hohohorgász 2020.02.09. 21:33:43

@Hugó_a_viziló: ertelmezd kérlek amit írtam . Olvasd újra.

ProF! 2020.02.09. 21:34:47

50 éves férfi vagyok. A gyerekem felnőtt, szeretnék még egyet. Termékenységileg rendben vagyok, az itt emlegetett 500 nettót össze tudom rakni, más nagy csodát nem tudok/akarok villantani.
Szakorvosokkal beszéltem, a reális élveszülési esélyek biológiai okán 35 körüli nő pár keresését ajánlották. 37 felett mélyrepülésbe megy át a női termékenység, így kidobott idő ilyennel próbálkozni először kapcsolatilag, majd fogantatásilag.
A sors álomvilágban élő, zavart, zárkózott, lelkileg sérült, elvakult nőket hozott elém eddig. Elkeserítő a kép. Nem fogják fel a realitást. Volt 20 évük, hogy társat találjanak, olyat, aki családot alapítani is velük szeretne, de nem voltak alkalmasak erre, vagy az elvárásokkal és sztereotípiákkal eltorzított taktikájuk sikertelen 20 éve. És már hervadozva, de még ugyanezzel a hozzáállással mennek neki a maradék 2 évüknek. És azt várják, hogy majd most eredményesek lesznek, nem úgy mint 20-25 évesen. Engem néznek idősnek, miközben az ő biológiai homokórájuk van lepergőben. És nem látják, nem értik hogy mi van, mert szobára még felhívják őket. De reggel már nem kellenek. Gyerekről meg se próbáljon beszélni az aktuális alfájával/bétájával, mert nem olyat keresett aki azt szeretne, nem az volt valójában a prioritása, így ha véletlenül elszólja magát erről akkor gyorsan ki lesz rúgva a takaró alól. Nem értik mi van. A társkeresők 35+ női regisztráltjai döntő többsége lelkileg sérült, nem érti mi van, miért nem anyának. Azért, mert egy a 40-45 közötti férfiak jó része már nem gyereket akar, aki még esetleg akarna az pedig a sok felesleges paraméterének fogja, nem látja a lehetőséget akkor sem ha az orra előtt van.
Volt a korábbi időkben lányos apák között egy egy mondás, egy bölcsesség: "30 felett akkor kell adni a lányt, amikor kérik."
35 felett ha gyereket, családot szeretne egy nő, akkor szerintem már ne válogasson, aladjon, mivel 1-2 év mire összeszoknak, akár évek lehetnek amíg megfogan, ha egyáltalán megfogan.
Szomorú a kép amit 35+ női vonalon tapasztalok, sajnos nagyon szomorú. Félrenevelt lelkisérült királylányokat látok, nem családért küzdő józan nőket.

Hugó_a_viziló 2020.02.09. 21:41:47

@Reactor: "jó ideje magam foltozom a holmijaimat"
Még létezik foltozás? Nem mondom, hogy egy leszakadt gomb miatt kidobok valamit, na de foltozni?!

Hugó_a_viziló 2020.02.09. 21:43:13

@a nagy hohohorgász: "kotodesen. amit ha beledoglunk sem tudunk megadni mi férfiak az első 3 évben."

Értelmeztem, hülyeség, nem igaz.

Hugó_a_viziló 2020.02.09. 21:48:36

@Reactor: "ők alkotják a puncs.hu törzsközönségét is vélhetően"
Menj fel oda, röhögni fogsz, ott is mind a daliás lovagot keresi. A hitvány is.

Reactor 2020.02.09. 22:00:00

@Hugó_a_viziló: Akad olyan holmi, ami még menthető foltozással, feltéve, ha ugyanaz az anyag rendelkezésre áll. De a gombfelvarrás, hordszíj javítás is gyakori meló.
Ám tudom, a puncs.hu-n miféle szerzetek vannak. Hát csak keressék, a ketyegő óra majdcsak meghozza a jobbik eszüket... :DDD

whatisevenworse 2020.02.09. 22:07:15

@mimozka: Mert ezt látom. Be tudok verni falba egy szöget (3 lakást újítottam fel a 2 kezemmel), főzök nem is akárhogy, vasalok, mosok (tudom, mit mivel), takarítok. Béta vagyok, bár odafigyelek a megjelenésre és higiéniára. Nem nincs kigyúrt testem a nettó 500 összejönne egy kis fusival. 41 és hiába szemezgettem pár éve azonos korcsoportban lévő hölgyek, iránt azok a bugyivadász 2xre hajtottak. Azóta amúgy ért a szerencse és Ámor megtalált egy kedves okos szép hölgy személyében aki több diplomás többet keres és azonos a korcsoport is. De ez hogy jött össze az a rohadt nagy véletlen műve.

Almandin 2020.02.09. 22:15:03

@ProF!: Az orvosod nem megfelelő korosztályt ajánlgatott. A 35 körüli és a 37 éves majdnem ugyanaz. 35 körül is van már sokaknak termékenységi problémájuk, de az egyéb egészségi gondok esélye is nő, pl. gerincproblémák, magas vérnyomás, stb. ami szintén nem kedvez a terhességnek, szülésnek (elsősorban a nő fog jobban leamortizálódni tőle, ha ilyen problémákkal még vállalkozik szülésre). 50 évesen inkább a 25-32 év közötti nők között javasolt keresgélni. Orvosod valószínűleg azt hitte, hogy egy 50 éves férfival le se áll ismerkedni egy 35 alatti nő érdek nélkül, de szerintem tévedett. Nekem 25 évesen nagyon tetszettek a 40-50 éves férfiak. Ezzel nem voltam egyedül. Ha jó karban vagy, valódi vonzalmat is kiválthatsz fiatal nőkből.
Mondjuk a lányos apák egykori "bölcsességével" nem értek egyet, mert ez abból az időből eredt, amikor szégyen volt, ha egy nő nem ment férjhez, néprajzi leírásokból tudjuk, hogy sok helyen akkora szégyen volt vénlánynak lenni, hogy sok vénlány hozzáment még a szellemi fogyatékoshoz is, mert még akkor is jobb státusza volt, mint férjezetlenként. Másrészt nekem hosszú, szép párkapcsolatom indult 30 felett, igaz, hogy a férfi akkor már 60 körüli volt és én nem koraharmincasnak néztem ki, hanem max. 25 évesnek (vékonyság, genetikai adottságok). Én nem mondanám meg a 35 feletti nőknek, hogy ne válogassanak, mert egyrészt nem biztos, hogy mindenki szülni akar, másrészt ha pragmatikus, gyerekgyártási okból magukra erőltetnek egy olyan férfit, akit nem igazán szeretnek (szereteten nem a rózsaszín ködöt értem), akkor maximum 5-10 évig fog menni nyögvenyelősen a házasság és végül elválnak, vagy belesavanyodnak a kapcsolatba. A mai szülőknek azt kellene a lányaikkal megértetniük, hogy a nők termékenysége időben korlátozott, ne tervezze azt a nő, hogy a gyerekvállaláshoz még a partnert is csak 30 felett kezdi keresni, mert könnyű kifutni az időből. Sok mai nő azt hiszi, hogy 38-40 évesen ugyanolyan a szervezete, mint 25 évesen, pedig nem. Egy ilyen korú nő már valójában középkorú, még ha ma nem is divat felvállalni a középkorúságot. Talán a kitolódott várható élettartam miatt az emberek nagy része eltájolódott az ügyben, hogy milyen korú valójában. Egy 40 éves 28-nak képzeli magát, egy 18 évest ma a családja hajlamos gyereknek tartani és úgy is kezelni. Amíg a várható élettartam nem haladta meg az 50-60 évet, az emberek valahogy jobban beosztották az életidejüket, ma a meghosszabbodás sokáig a fiatalság illúziójában tartja az embereket.

Dread Naughty 2020.02.10. 00:09:54

@Irbisz:

"@Dread Naughty:
valahol logikus amit irsz, decsak annak a tipikus valóvilágon felnött érzéketlen fél-szociopaták értékrendje szerint, akiket épeszű és normális nő nagyivben jobban ha teszi ha elkerül, mert ha ilyen emocionális selejtet fog ki, annál jobban jár ha egyedül marad. Persze a hasonlóan szocializálódott, a méltán leszólt golddigger spinéket az ilyenek se riasztják el, zsák a foltja."

Érdekes. Most akkor valami vagy logikus vagy pedig szociopata számítás.
Amúgy le lehet szólni, lehet személyeskedni, nincs ezzel semmi bajom...de egy dologgla igen: meg sem próbáltad cáfolni amit írtam. Nem hoztál ellenérvet, csak érezéketleneztél,s zociopatáztál és golddiggereztél egyet. Vajon más is észrevette?

"mondom ezt 2 válás után, a harmadik esküvő előtt, mert jé, vannak még csodák, egyik ex-feleség se forgatott ki mindenemből, nagyjából normálisan elrendeztük az anyagiakat is"

Bocs, ez most önigazolás akart lenni? És ha igen, mi a fasz volt, amit igazolni akartál?

"És még ugy is h. mindkettőnél maradt gyerekem, nem a hid alatt lakom, hanem a 2. kerület értékes részén. Igaz, én se olyan tuskó barom vagyok amilyennek tünsz (ha olyan lennék mint te, akkor lehet én is itt sirnék mint fentebb annyian, hogy járnak szegény elvált férjek) és az exek se hozzád illő golddiger ribancok, akik tényleg kiforgatják az embert mindenéből."

:D Vannak, akik szalmabábot varrnak és azt püfölik, de te valami nagyon fura és megdöbbentően újszerű, hibrid-érvelési hibát találtál fel. 2 rész önigazolás, 1 rész személyeskedés, 2 rész irrelevancia, némi helyesírási faszkodás ízlés szerint, rázva, nem keverve...

"A 35+ felettiektől való irtózásod meg valami fóbia lehet, mert nyilván jobb formában van 1 jó formában lévő 33 éves mint egy 43 éves, de egy jó formában lévő 43as jobb formában lehet mint egy átlagos 33as."

:D
És nyilván még sokkal inkább egy jól karbantartott 60-as, mint egy elhízott 18 éves...
Azt hiszem, hogy lehetetlen az irreleváns önigazolásoknak felső határt szabni.
De ettől még mindig egy kurva szóval nem cáfoltad a konkrétan levezetett logikámat.

"Továbbá elég sivár gyökér lehetsz, a külső és a feszes bőr csak 1 tényező,"

Tessék szépen egymástól elválasztani a gondolatokat, nem szabad őket ennyire szanaszét hagyni.

"értelmes férfit hosszutávú kapcsolatban nem csak ez vezérel, számit az és előkelő helyen, h. mennyire megbizható a másik, milyen az ágyban, milyen az életstlusa, gondolkodása, vagyoni helyzete, mennyire jönnek ki stb."

Egy gondom van csak: sajnos nem tudhatod rólam, hogy ezek fontosak-e vagy sem a számomra, mivel nem is tettem rá utalást.
Viszont érdekes, hogy mennyire nem tépi meg senki a nőket, akik 175cm alá be se néznek, kopaszodó palinak soha nem válaszolnának, urambocsá gyerektartás alatt sínylődő fasziban nem képes meglátni az anyagilag is megfelelő szinten lévő partnert...
Ott valahol elvész a humor/stílus/megbízhatóság érvrendszere és marad a nyers "bocsika, nem vagy az esetem és jobb, ha ezt elfogadod"-féle attitűd.
Vajon nekem miért nem szabad, hogy hasonlóan pragmatikus elgondolásaim legyenek és megússzam őket büntetlenül?

"persze neked ezt hiába irom, képtelen vagy a megértésére."

Hát persze hogy :)

Amúgy nem vagy te véletlenül nő álruhában, aki a hiányzó white-knight mennyiséget hivatott kipótolni itt?

videki gyerek 2020.02.10. 04:38:08

Szerintem az egesz problema abbol adodik, hogy ferfiak es nok, oda vissza olyat akarnak maguktol, egymastol, es a modern tarsadalom is olyan elvarasokat tamaszt amire genetikailag ALKALMATLANOK az emberek. Az oskori evolucio nem arra fejlesztette ki az embereket, hogy evtizedeken at boldog lelkikozosegben eljenek egymassal. Hanem arra, hogy szexualis vonzodas alapjan egy gyors szex, aztan viszlat, a gyereket pedig a torzs segitett felnevelni, tehat az anya nem marad egyedul a gyerekkel. Fejlettebb valtozatban az erzelmi vonzalom (szerelem) miatt, esetleg par evig kotodtek egymashoz ami javitotta az utodok tulelesi eselyet, de aztan az is megszunik.
Persze nem lehetetlen a hosszutavu lelki erzelmi kotodes, de joval ritkabban fordul elo, mint ahogy az emberek elvarnak maguktol. Mindenki erre vagyik, mikozben az emberek saccperkb talan 1-2 %-a van olyan pszihologiai erzelmi allapotban, hogy kepes legyen ra.

mimozka 2020.02.10. 05:09:56

@whatisevenworse: örülök, hogy összejött neked az élet! Csak egy icipici szépséghiba csúszott bele, íme:
"egy kedves okos szép hölgy személyében aki több diplomás többet keres és azonos a korcsoport is"
Beleestél abba a hibába, amit állítólag ezek az alávaló nők rajtatok kérnek számon ha társat kerestek.
Ennyi pozitív jelző? Kedves, okos, szép, TÖBB DIPLOMÁS, ráadásul még jól is keres.
Ne haragudj, de most muszáj volt tükröt tartanom eléd!

mimozka 2020.02.10. 05:35:19

@videki gyerek
"Hanem arra, hogy szexualis vonzodas alapjan egy gyors szex, aztan viszlat"
Bevillant egy gyakran látott jelenet a natgeon. Békésen legelésző csorda, hirtelen megjelenik az alfa hím ráugrik a tehénre, fut egy kört és magáévá teszi a soron következőt..
Bocs, de ettől egy kicsivel többre vágyom! :)

Irbisz 2020.02.10. 09:44:01

@Dread Naughty:
"De ettől még mindig egy kurva szóval nem cáfoltad a konkrétan levezetett logikámat."
mivel teljesen más a kiindulás, értékrendszer és tapasztalat, mit cáfoljak rajta? a saját koordinátarendszeredben belül igazad van, ez volt a legelső mondatom. azt már elfelejtetted 15 sorral később, :)
de szerintem ez zsákutca, sivárság és gyökérség, amivel kb. semmilyen szinten nem tudok azonosulni. aki igy és eszerint él, az egyébként ilyen is marad, ezen kb. csak valami igen nagy tragédia v. mesébe illő megvilágosodás változtathat, lásd jean valjean.

"Tessék szépen egymástól elválasztani a gondolatokat, nem szabad őket ennyire szanaszét hagyni."
már igy is sokat irtam, nem fogom túlragozni a dolgot. ha kimaradt neked valami, pótold ki magadnak h. emészthetőbb legyen. viszont minden egyes mondatomnak nem kell az minden előzővel kapcsolatban lenni, az egyik téma befejeződött, kezdődik egy másik. ez élő beszédben is igy van ...

"Egy gondom van csak: sajnos nem tudhatod rólam, hogy ezek fontosak-e vagy sem a számomra, mivel nem is tettem rá utalást."
nem tudhatom, persze, nem vagyok gondolatolvasó, de a leírtak alapján valószínűsíthető az, miről mit gondolsz.

"Viszont érdekes, hogy mennyire nem tépi meg senki a nőket, akik 175cm alá be se néznek, kopaszodó palinak soha nem válaszolnának, urambocsá gyerektartás alatt sínylődő fasziban nem képes meglátni az anyagilag is megfelelő szinten lévő partnert..."
dehogynem tépik meg, a kommentek jóval több mint fele arról szól, h. ilyenek a nők :). És igen, sok ilyen van, irreális igényekkel, de annak meg is van a következménye (sokan maradnak egyedül). De meg tudom érteni, ahogy én se kezdtem soha butácska, nem túl szép, dundi nőkkel, ugy egy nő minek fogadja el egy hasonló kategóriájú férfi közeledését?? Esetleg akkor, ha van annyi belátása, ez az ő kategóriája, csak álmodozhat egy white knight-ról. de ehhez már kell ész és reális önkép is. Ez meg nem tudom melyik nemben van meg kevésbé.
a többi kifogásodra meg van válasz: A kopaszodással sok mindent nem lehet kezdeni (bár már van akár hajhagyma beültetés is), de 2020-ban egy jóminőségű parókába igazán beruházhat bárki.
A 175 cm-en se változtathat senki, de ha sportol, odafigyel a kajára, akkor sportos 175 cm-el sokkal jobban nézhet ki, mint egy 15-20 kilós túlsúllyal rendelkező potrohos 188 cm-es.
a gyerektartás egy dolog, de aki nem nézi azt, mellette milyenek az egyéb jövedelmi/vagyoni viszonyai valakinek, az elég buta picsa lehet, ilyen ostoba nővel úgyis szenvedés lenne az élet, kit érdekel az ilyen?
amit meg megtehet a nem előnyős adottságokkal rendelkező 175 cm-es még, az eddigieken túl az, hogy fejleszti komunikációs képességét, megtanul jobban szórakoztatóbban társalogni, hallgatni amikor kell, és meghallja a vevő hangját, azaz megpróbál rájönni arra, a kiszemelt hölgyemény mire vágyik :). Utána meg ha ez megvan, akkor jön a testreszabás - ha a várható eredmény megéri a fáradtságot. De nekem az a tapasztalatom, elég kevesen fognak bele ilyen fejlesztésbe, változásba, inkább keseregnek és szidják a másik nemet, és tömegesen szinglik.
Holott lehet változni, csak 1. ez erőfeszítést követel, 2 . észre kell azt venni, változásra, önfejlesztésre van szükség.
Na ez a kettő igen ritka, mindig a világ, a másik nem, a társadalom a felelős, nekünk csak apró, jelentéktelen hibáink vannak.

"Ott valahol elvész a humor/stílus/megbízhatóság érvrendszere és marad a nyers "bocsika, nem vagy az esetem és jobb, ha ezt elfogadod"-féle attitűd."
Ha megérdemli az illető, akkor tedd ezt. Bár normálisan viselkedni ingyen van, a nyers szókimondást tartogasd annak a nőszemélynek, aki megérdemli h. szemébe mondd a tutit.

"Vajon nekem miért nem szabad, hogy hasonlóan pragmatikus elgondolásaim legyenek és megússzam őket büntetlenül?"
Szabad, hogyne lenne szabad, csak ne egy "ártatlanon" vezesd le a felhalmozódott kudarcok miatti frusztrációt.

"Amúgy nem vagy te véletlenül nő álruhában, aki a hiányzó white-knight mennyiséget hivatott kipótolni itt?"
A humorérzéked legalább jó :).
De nem, amit irtam, mind igaz.

Örömhernyó 2020.02.10. 09:57:21

@Almandin: Menj fel goldengateponthu-ra, regisztrálj hogy 65 éves nő vagy és fiatalabb férfi partnert keresel, anyagiaktól mentesen, csak szexre. Kép nélkül. Ha egy nap alatt száz üzenetet nem kapsz, akkor egyet se.
A férfinak, ha más nem látja akkor kb. mindegy, hogy kibe veri. Írom ezt férfiként. Én is voltam olyan nőkkel, akikkel az utcára nem mentem volna ki. Pedig fiatal voltam és mai szemmel nézve voltak lehetőségeim, de én ezt fiatalon nem láttam és csak a kangörcs enyhítése járt a fejemben.

Almandin 2020.02.10. 10:22:55

@Örömhernyó: Férfija válogatja. Attól, hogy te szexelnél szottyadt, öreg nővel (nos, nem minden 65 éves szottyadt, de a többségükön erősen látszik az öregedés), még sok fiatal férfi bottal se piszkálna meg egy hasonló adottságút. Te elég igénytelen lehetsz, ha neked mindegy, kibe dugod be. Ennél már a művagina is jobb lehet. Én azt gondolom, hogy vagy a senkinek se kellő fiatalok sportja ez, vagy a gerontofiloké, vagy azoké, akik túlfűtöttek és kábé mindent megdugnának, ami mozog (nálad a 3. verzióra tippelek).
Ha igazad lenne, akkor nem menne tönkre annyi házasság amiatt, hogy a nő bálnára hízik (Norbit megkövezték, pedig igaza volt). A hájas, ronda nők ugyanolyan könnyen találnának párt, mint azok, akik karcsúak és szép arcvonásaik vannak. Szerintem nemcsak azért nem jönnek sokan össze komoly kapcsolatra mondjuk 30 évesen 65 éves nőkkel, mert félnek mások véleményétől, hanem azért sem, mert az egészséges fiatal férfiaknak nem az idős nők tetszenek.

ProF! 2020.02.10. 12:02:47

@Almandin: Köszönöm a gondolataidat.
1. Az általad javasolt 25-32 női korosztály többsége nem 50 körüli férfiben gondolkodik, illetve gyermekvállalásra még a feltételek tökéletes együttállására vár. Persze nincs tökéletes együttállás, jól működő családi hétköznapok vannak, mindig megküzdve és megoldva a következő feladatokat. Ebből a korosztályból megtalálni azon képviselőket, akik elfogadnának, akik értik és megbecsülik az embert, nem a sztereotípiák foglyai, azokat nem könnyű, és felettéb időigényes megtalálni. Emellett az életben szépen követhető, természetes személyiségfejlődési ritmus, életszakasz távolság, értékrend miatt is lehet emelt szintű kihívás ilyen kapcsolatban.
2. Most nem is nézek/keresek olyan nőket akik nem gyermekvállalásban gondolkodnak, így a gondolataim azokról szóltak akik elvileg családalapításban lennének érdekeltek. A viselkedésük alapján viszont nagyon nem ez jön le, mintha végtelen idejük lenne a megkeseredett, múltbéli lehetőségeiket, exeiket lelkileg el nem engedett életük élésére. Ezen nők lelkisegélyre, és nem párválasztásra érettek. A személyes találkozástól tartanak, és már rövid üzeneteikkel is elkezdik rémképeiket rávetíteni a másik emberre, a realitásoktól pedig bezárkóznak/elzárkóznak. Hátborzongató ezt megtapasztalni férfiként. Tudnék nekik álomvilágot festeni mint a regisztrált férfiak döntő többsége teszi egy kúsza numeráért, de nem tehetem, azon az alapon vakvágány lenne egy kapcsolatépítés. Kergetik az álmaikat, amiket 15-25 év között kell is, akkor egészséges, de utána el kellett volna távolodni a királylány szereptől és a valóság elfogadásával, a normális emberi viszonyok megteremtésének képességét kifejlesztve magukban, az alfahím dominanciák primitívségét felismerve és ezáltal a lelki sérüléseiknek való kitettségüket kezelve egy értelmes kapcsolatra, a családanya gyönyörű szerepére alkalmassá válva lépnének egy kapcsolatba. Sajnos én viszont ebben a 35 körüli korosztályban kimerült, értékvesztett, testi-lelki-szellemi romokat látok. El nem tudom mondani mennyire szomorú ezt látni.

Billy Hill 2020.02.10. 19:00:48

Jaj de jó! Előkerült a büdös zokni (illetve a sz*ros gatya) témája! Mármint hogy a sikeres nő nem fogja ezeket mosni. Van egy rossz hírem: Az nem sikeres nő, aki a) nem talál olyan faszit magának, aki már élt egyedül, ergo fenntartott egy lakást, és maga is meg tudja oldani a mosás bonyolult műveletét; VAGY aki b) nem tudja megtanítani az első adandó alkalommal a nyámnyila faszijának, hogy miként kell elindítani azt a fura gépet ott a sarokban. Helló! A mosás már egy ideje nem úgy néz ki, hogy lemegyünk a folyóra a mángorlóval! Ez a "mosok a páromra" olyan szintű XIX. századi duma, hogy szerintem szégyen felhozni. :-) Mindenki tud mosni; ez nem tudás, nem szakma, nem vívmány!

Almandin 2020.02.10. 20:01:31

@ProF!: Együttérzek. Nem csodálom, hogy a 25 körüli nők között nem akarsz körülnézni, mert más egy mai 25 éves, mint egy 30-40 évvel ezelőtti. Ma az a gond, mint ahogyan említettem is,hogy az emberek nem érzik, hogy valójában milyen korúak. Szoktam kommentelni a Pán Péter stop blogon is. Ott rendszeresen foglalkoznak a hunédzserek problémájával. Ez azt jelenti, hogy a mai huszonéves korosztály viselkedésben, lelki érettségben tinédzser szinten áll (nem mindenki, de sokan). A mai nők nagy része csak 30 körül kezd gondolkodni családalapításon, pedig biológiailag 20-25 között a legalkalmasabb a szervezet a szülésre, de még 25-30 közt is jók az adottságok. 30 felett meg nem csodálkozom, hogy sok nő kiég, általában már túl vannak több csalódáson, sajnos sokan férfigyűlölővé is válnak.
Életszakasz távolság egyébként már 15 évnyi korkülönbségnél is kijön. Én azt látom, hogy olyan párok tudnak nagy korkülönbséggel harmonikusan élni, akik hasonló érdeklődési körrel bírnak. Ezek pedig nem azok az emberek, akiknek az ízlését az aktuális trendek határozzák meg.
Mindenesetre sikeres párkeresést kívánok, nem érdemes egy-két kudarc miatt feladni. Ez türelemjáték, lehet, hogy 5 év is eltelik, mire meglesz, az én tapasztalatom az, hogy az ember nem akkor talál társat, amikor görcsösen keresi, hanem amikor nem keres. Általában akkor spontán megismerkedik valakivel, akár egy buszmegállóban is. Erre a helyzetre szerintem nem igaz az "aki keres, az talál" mondás.

Reactor 2020.06.26. 13:28:52

@ProF!: @Almandin: A 25-35 közötti nőkkel azért nem érdemes foglalkozni párkapcsolat-ügyileg, meg az elvárásaik olyanok, hogy még egy Olümposzról emigrált félistent is visszautasítanának.

ProF! 2020.06.28. 14:10:30

@Reactor: 35 év felett pedig a termékenységük elkezd zuhanni, és 40 környékén mondhatni beleáll a földbe, lehet ott is próbálkozni gyerekvállalással de az már többnyire időpocsékolás.
Ezt a párkereső nők többsége nem realizálja magában, a társkeresőkön ez a korosztály ugyanolyan igényekkel és műsorral lép fel, mint 20-25 közötti korában, miközben a portéka és a környezet már nagyon-nagyon nem ugyanaz. Azok a férfiak akiket ők keresgetnek kifényezett paraméterekkel 40-hez közeledve már rég egy 30-ashoz közeledő, családalapításra/szórakozásra egyértelműen alkalmas női egyeddel témáznak.
Ha egy korabeli tyúk nem a húsáért, hanem még a tojásáért akarja tartani magát, akkor az már ne addig főzesse magát, mint egy tyúk, hanem mint egy tojás.. :-)

Lorrh 2020.06.28. 19:51:14

@ProF!: nagyon rá vagytok cuppanva erre a gyerekcsinálás dologra holott manapság rengeteg nő vállaltan nem akar már gyereket. De ti még mantrázzátok ezt a réginótát, a szüzen férjhezmenő huszonéves lánykák csodavilágáról. Retrográd nézet, ébredni kellene felfele, elment mellettetek a karaván.

kormanyrud 2020.08.02. 19:55:41

@GiaMarie: Nekem megvan a havi fel milla, lakasom is van, meg gyerekszobam is volt, ugyhogy egeszen biztos, hogy egy ilyen "novel" (sic!), akibol sut az alacsony onertekelese miatti frusztracio a budos eletben nem valtanek 10 mondatnal tobbet..

Most sem fogok...

Ha tippelnem kellene azt mondanam, hogy elsogeneracios ertelmisegi (bar inkabb diplomas, mert az ertelmisegi es a diplomas kozott eg es fold a kulonbseg..) vagy, szoval igy erthetoek a megnyilvanulasaid, de ettol fuggetlenul vegtelenul visszataszito az egesz lenyed mar igy kb. 30 mondat utan is.

Reactor 2020.08.03. 00:29:05

@kormanyrud: Hadd éljen csak a maga köré álmodott rózsaszín takonybuborékban, miszerint ő mekkora főnyeremény, JÁR neki a hétszámjegyet kereső nagyfarkú alfa, az Átlag Józsikáknak meg osztogatja a kosarakat, amíg megteheti. A hipergámia tankönyv szerinti példája.
Semmi gond nincsen ezzel se, nye problemá, igényei azok lehetnek...de hogy teljesülni is fognak-e, na az már más téma. Előbb-utóbb kilukkan a rózsaszín takonybuborék, és a rögvalóság kemény talajára fog pottyanni, csúnyán megüti a bokáját. Annyira, hogy fel se kel többet.
A saját hülyeségétől úgyse tudsz megmenteni senkit, majd százesztendős vén banya korában eheti amit most főz.

Custertábornok 2021.08.27. 14:53:35

@K.Peter_85:
Persze kolléga de azt se normális aki egy 50 éves nőt még a nevére vesz vagy akár egy 40 évest.
Ahhoz a magyar átlag nő fokozatokkal rosszabbul tartja magát hogy világosban kividd az utcára 40 évesen, de már a harmincas éveik közepére a legtöbb egy megereszkedett Lógó csöcsű elhízott igénytelen ráncos tehén lesz.

nagyon ritka a kiegyensúlyozott 40-es csaj aki hajlandó még adni magára, de amelyik ilyen az már maga miatt teszi, az ilyenek általában nem arra hajtanak hogy egy proli Józsi elvegye őket feleségül, tökéletesen elvannak a maguk primitív életében.

Máskülönben miféle idióta az aki a mai világban gyereket mer csinálni egy magyar nőnek, akikről az egész világ tudja hogy a világ legnagyobb bárcás kurvái?!
Budapest pedig a pornó főváros, olcsó pénzért kilóra lehet kapni a legtöbb nőt

Custertábornok 2021.08.27. 15:18:09

@whatisevenworse:
Aztán ki nem szarja le hogy mi lesz ezekkel ötven évesen?
addigra A nők többsége már amúgy is javában túl van a menopauzán, vagy értelmezhetetlen alacsonyra zuhant a libidója, akkor már a következő húsz évet egészen nyugodtan töltheti azzal, hogy gondolkozik azon hogy hol baszta el.

Custertábornok 2021.08.27. 16:27:18

@ipartelep:
persze te igen sötét barom, próbálod itt összevetni bármelyik ostoba realitástól fényévekre lévő virtuális társkeresőt a valósággal?
a kettőnek annyi köze nincsen egymáshoz Mint makónak jeruzsálemhez, ha felmennék a saját képemmel női név alatt egy ilyen oldalra parókával a fejemen, még akkor is rám írna ilyen hozzád hasonló barfasz egy nap három tucat.

de mutassál nekem egy olyan átlag 45 ös nőt amihez az utcán oda menne egy 25 éves álló faszú hülyegyerek nyomni a süket dumát

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2021.08.27. 20:39:01

@Custertábornok: Ha a való életben így mernél hozzám szólni, akkor addig ütnélek, amíg meleg vagy. De beleolvasva a hozzászólásaidba, látom, hogy te egy beteg ember vagy. Te szegény. Ápolásra szorulsz, nem bántásra. Nem tehetsz róla.
süti beállítások módosítása