Szolgálati közlemény

2021. február 25. - Single Pink Lady

Kedves Olvasók!

A Mindenkiszingli blog egy időre pihenőre megy.

Sok izgalmas témát dolgoztam fel, és igyekeztem mindig egyedi látásmóddal bemutatni 21. századi társas kapcsolatok formáit, valamint annak átalakulásait. Szerettem volna megkérdőjelezni azt a nézetet, hogy a szingli csak a gyermektelen, karrierista nő lehet. A szingliségnek rengeteg formája van, és a kifejezést nem kell lekorlátoznunk egy adott jelentéstartalomra. A szerelmet és a kötődést többféleképpen meg lehet élni, mert nem vágyunk mindannyian önmagunk feláldozására vagy egy klasszikus holtomiglan-holtodiglan életformára. Ma már szabadabban dönthetünk arról, hogy kivel és hogyan szeretnénk megélni az érzelmeket és a szexualitást.

A Mindenkiszingli blog története ez volt, de azt is szeretném megosztani veletek, hogy habár itt nem jelentkezem új cikkekkel, a témákból nem fogytam ki. Egy új blogon folytatom tovább az egyedülállók élethelyzeteit érintő témákat, méghozzá az egyedülálló szülők sokszínű kapcsolati vágyairól, és azoknak új irányvonalairól. Marad a szokásos szókimondó stílus, de a hangsúly a gyerekes újrakezdőket érdeklő témákon lesz.

Köszönöm, hogy eddig velem tartottatok! Várlak titeket az új blogon: egyedulalloszulok.blog.hu

Single Pink Lady

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenkiszingli.blog.hu/api/trackback/id/tr7216436422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reactor 2021.02.26. 02:52:00

Sajnálom, hogy a blog befejeződött. Érdekes, hasznos, sőt, tanulságos témák merültek fel, és szívesen olvastam őket. Azért remélem, lesz folytatása majd egyszer.

Single Pink Lady 2021.02.26. 09:35:58

@Reactor: Örülök, hogy érdekesnek találtad és rendszeresen olvastad a cikkeim. Az említett blogon nagyjából ezt fogom folytatni, lesznek hasonló szinglitémák, ahogy a Mindenkiszinglin is voltak gyerekes egyedülállókat érintő témák. Hátha találsz ott is számodra érdekes tartalmat. Üdv, SPL

Real_Time 2021.02.26. 21:15:16

@Single Pink Lady: Na így már értek mindent. Ez eddig se a szingliségről szólt, hanem hogy meglett a kívánt gyerek, az apja mehet a picsába, csak hát közben telik az idő, eljött a fal, így már új problémák lépnek elő, mint egyedülálló anyuka. A tanulság:

Red Pill, hipergámia, 80/20, alfaözvegy, the Wall, a google meg a barátod. Örülök ha segíthettem.

Lorrh 2021.02.27. 08:46:19

@Real_Time: nem segítettél, csak neked is megvolt a napi gyűlöletfélórád.

Real_Time 2021.02.28. 07:46:01

@Lorrh: Szokásos kettős mérce itt a fejlett nyugati matriarchátusban. Nőkre nem szabad rosszat mondani mert az rögtön gyűlölet, a férfiakat viszont lehet ócsárolni a végtelenségig, lásd Josiro Mori, tokiói olimpia:

www.origo.hu/sport/egyeni/20210212-josiro-mori-szexista-kijelentesek-tokio-olimpia.html

Real_Time 2021.02.28. 13:22:43

@Lorrh: Amennyiben igazad van, akkor viszont ez a blog pont hogy nem is szólt másról a gender viták generálásán kívül. Érdekes kinek állhat érdekében ilyesmit finanszírozni. Hogy mi célból azt persze tudjuk: agymosás.

Lorrh 2021.02.28. 15:18:57

@Real_Time: ez a reklám tartozik ehhez az oldalhoz:
" Megújult a Padaam.hu, sőt, a szerkesztők-fejlesztők a egyedulalloszulok.blog.hu bloggal tették tartalmasabbá és interaktívabbá az oldalt. Hazánkban is sok egyedülálló szülő érzi úgy, hogy nem szeretné magányosan tölteni az életét, és gyerek mellett is képes lenne egy párkapcsolatot ápolni. Sajnos sokan érintettek ebben a témában, számos anya és apa került olyan helyzetbe, hogy gyerekkel egyedül maradt – akár szakítás, akár válás, akár tragédia miatt. Neked sem kell lemondani a párkeresésről és egy tartalmas kapcsolatról, ha igényeid és vágyaid azt diktálják, belefér az életedbe. Adj egy esélyt magadnak."

Real_Time 2021.02.28. 15:32:05

@Lorrh: A paadam üzemeltetője meg ugye ugyanaz mint a csajok és pasiké, meg még ki tudja mennyi másik ilyen szarságé. Üzlet az egész

Single Pink Lady 2021.03.01. 17:08:55

@Lorrh: Mindenki megél valamiből. Eddig is írtam az egyedülálló szülők szemszögéből is a Mindenkiszinglin, és most egy olyan blogon folytatom, ahol egy cég támogatja a tartalom megjelenését. Előbb olvass majd el pár cikket, és utána ítéld meg, hogy mennyire lesz reklámközpontú. Nem vállaltam volna el, ha nem folytathatnám hasonló stílusban és tartalommal, ahogy eddig. Alkalmanként belefolytam a kommentelésbe, de nem tudok mindenre reagálni, mert igen, valóban így van, ez csak egy része az életemnek, mert így normális és kiegyensúlyozott. Köszi, hogy eddig olvastad, ha eddig nem tűnt reklámtartalomnak, valószínűleg ezután sem fog, de elfogadom, hogy másként látod a dolgot.

Lorrh 2021.03.02. 07:49:12

@Single Pink Lady: igazad van, kérlek töröld is az előző rosszindulatú bejegyzésemet.
süti beállítások módosítása